21 Ekim 2019 Pazartesi

AVCILAR GÜNLÜK KİRALIK APART DAİRELER




AVCILAR GÜNLÜK KİRALIK APART DAİRELER


Avcılar günlük kiralık apart daire sisteminde “ekstra” kavramı yoktur, çay, kahve, su ve maden suyu ikramımızdır. Dışarıdan getireceğiniz en küçük gıda maddesini bile otel odasına sokmanız yasak olmasına karşın, Avcılar günlük kiralık apart dairelerimizde mükemmel bir ziyafet sofrası hazırlayabileceğiniz donanıma sahip mutfaklı suitlerimiz vardır. avcılar apart dairelerimizde minibar sınırlandırılması olmaksızın istediğiniz yiyecek ve içeceklerinizi dışarıdan getirebilirsiniz.
Ayrıca Avcılardaki günlük kiralık apart dairelerde 7/24 ücretsiz internet kullanım hakkınız mevcuttur ve 7/24 hizmet alabileceğiniz deneyimli personellerimiz ile güvenle konaklama imkanınız bulunmaktadır. Uygun fiyatlarımızla 5 yıldızlı otel konforunda, kendi evinizdeki gibi rahat etmenin tek yolunun avcılarda günlük kiralık apart daire olduğu tartışılmaz bir gerçektir.
Artık sizler ve değerli misafirleriniz de bu rahatlığa adımınızı atın ve hesaplı konaklamanın tadını çıkarın! Unutmayın misafirimiz değilsiniz, çünkü evinizdesiniz…

AVCILAR GÜNLÜK KİRALIK APART DAİRELER İLETİŞİM

Telefon
0212 601 2020
0541 827 2020
Email
info@avcilarhotel.com
Adres
Üniversite Mahallesi Kalender Sokak No:3 34320 Avcılar/İstanbul


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder